Good for You 90 günde 85 şubeye ulaştı

Good for You 90 günde 85 şubeye ulaştı

5.05.2021 11:54:12

Türkiye ve dünyada hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Good for You, 90 günde 85 şubeye ulaştı. Marka, 2021 içerisinde Türkiye genelinde 200 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Reklam

Pandeminin en çok zarar verdiği sektörlerden birisi gıda perakendesi olurken, Good for You geleneksel yaklaşımlara yeni bir soluk getirmek istiyor. 2020’de temelleri atılan ve kısa bir süre içerisinde hızlı bir büyüme gerçekleştiren Good for You, klasik kahve zincirlerinin tüm sorunlarını ortadan kaldırmayı hedefliyor. Cem Akın ve Onur Yanık tarafından hayata geçirilen konseptte yüksek kira bedelleri, abartılı dekorasyon masrafları ve yorucu sabit giderler yok. 

Yeni bir iş modeli olarak faaliyete geçen ve dünyada ilk ve tek pop up kahve dükkânı olan Good for You 90 günde 85 şube sayısına ulaştı. Sistem içerisinde franchising almanın bedeli, her şey dâhil 35.000 TL+KDV. Türkiye'de bugüne kadar 15.000'in üzerinde talep formu alan sistem; genç, dinamik, özgürlük arayışında olan bir neslin markası olma yolunda ilerliyor. 66 milyon TL değerleme ile Orka Holding'ten yatırım alan Good for You, Türkiye'nin en hızlı ve yüksek değerlenen girişimi olarak da dikkat çekiyor. 

Tüm dünyada büyüyecek

Hâlihazırda 85 iş ortağı ile faaliyet gösteren şirket 2021 yıl sonunda Türkiye'de 200'den franchise’a ulaşmayı hedefliyor. Avrupa. Almanya, Hollanda ve İngiltere odaklı bir büyüme planıyla ilerleyen Good for You, dünya genelinde ise yıl sonunda toplam 300 şube hedefini geçmeyi amaçlıyor. 

Sistem ile ilgili bilgi veren Good for You Kurucu Ortağı Onur Yanık, “Pandemiyle birlikte gördük ki yeni şeylere, her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Tam da bu amaçla girişimcilere fırsat yaratıyoruz. Girişimcileri kendi işinin patronu yapıyoruz ve her konuda bayilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz” açıklamalarını yaptı. Good for You Kurucu Ortağı Cem Akın ise, “Bizim önceliğimiz ve iş modelimiz zarar etmeyen bir iş kurmak üzerine. Good for You'da kaybetmek yok, batma riski yok. Az kazanmak ya da çok kazanmak var. Bu da girişimcinin bireysel başarısıyla orantılı” dedi.