Şeflerini Onurlandıran Kutlama

Dünyanın lider yemek ve destek hizmetleri sağlayıcısı Compass Group, yetenekli şeflerine verdiği değeri göstermek için her yıl kutladığı “Şef Takdir Haftası” kapsamında bu yıl da “Tutkularını sanata dönüştürenler” diyerek, şef olmanın yalnızca lezzetli yemekler hazırlamaktan öte bir emek işi olduğunu vurgulayarak kutladı.

Dünya çapında 550 bin çalışanı ile 35 ülkede faaliyet gösteren, 5,5 milyar öğün yıllık yemek üretim kapasitesine sahip olan Compass Group, hazırladıkları lezzetlerle milyonlarca insanın hayatına dokunan şeflerinin çabalarını onurlandırmak amacıyla her yıl Eylül ayının ikinci haftasını “Şef Takdir Haftası” olarak kutluyor. Bu yıl, 8-14 Eylül haftasında, Sofra/Compass Group olarak hizmet verdiği Türkiye de dahil olmak üzere faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde “tutkularını sanata dönüştürenler” sloganıyla şeflerini desteklemeye devam etti.

“Şeflerimiz, Türkiye’nin lider yemek sağlayıcısı firması olmamızın başlıca nedeni”

Şef Takdir Haftası vesilesiyle hem Sofra/Compass Group Türkiye’ye hem de sektöre değer katan şeflerine teşekkürlerini sunan Sofra / Compass Group Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Nihat Kartal,“Sofra/Compass Group Türkiye olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunma tutkusuyla, ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmeden çalışıyoruz. Yemek ise bu tutkumuzun ve işimizin en önemli kısmını oluşturuyor. Şeflerimiz, yüzlerce kişinin sağlığı ve mutluluğu için her değişime ayak uydurarak her gün beklentilerin üstünde performans sergiliyor. Yemeğin insanlar üzerinde yaratabileceği değişime olan inançlarıyla bizim için yalnızca büyük bir ilham kaynağı olmakla kalmıyor, aynı zamanda Türkiye’nin lider yemek sağlayıcısı firması olmamızda başlıca rolü üstleniyorlar. Tüm bu nednelerle ‘Şef Takdir Haftası’ vesilesiyle, her müşteriye tutarlı, etik ve sürdürülebilir bir şekilde en iyi ve en verimli yemek hizmeti sunmamızdaki paha biçilemez rolleri için değerli şeflerimize teşekkür ediyor, onlarla gurur duyuyoruz.” dedi.