Özsüt'ün kış menüsü açıklandı...

Özsüt, yepyeni Kış Menüsüyle misafirlerine lezzet şöleni yaşatmaya hazırlanıyor.   Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından hazırlanan ve Kasım ayı itibari ile misafirlerinin beğenisine sunulacak olan kış menüsü, 86 yıllık geleneksel tariflerin yanı sıra deneyenlerin vazgeçemeyeceği yepyeni ve sürpriz lezzetlerle dopdolu. Kestaneli, balkabaklı, portakallı, tarçınlı ve çikolatalı gibi mevsime özel tatlarla ve modern dokunuşlarla yenilenen menü, kış boyunca en keyifli anların eşlikçisi olacak.

Özsüt, Kasım ayından itibaren misafirlerini kış menüsüyle ağırlamaya hazırlanıyor. Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından özenle hazırlanan menü, geleneksel tariflerin yanı sıra deneyenlerin vazgeçemeyeceği yepyeni sürpriz lezzetlerle dopdolu. 

 Kestane, balkabağı, portakal, tarçın ve çikolata gibi mevsime özel ürünlere, benzersiz tariflerle modern dokunuşlar yapılan Özsüt’ün Kış Menüsü’nde; zengin kahvaltı çeşitlerinden doyurucu ekmek arası lezzetlere, formuna dikkat edenlerin favorisi olacak salatalardan 5 çaylarının vazgeçilmezi tuzlu ve tatlı atıştırmalıklara, tadı dillere destan pastalardan gelenekselleşmiş sütlü tatlılara ve her yudumda mutlu ederken, içleri ısıtan leziz kahvelere kadar geniş bir yelpazede lezzetler sunuluyor. 

İlk çatalda büyüleyen yeni tatlar

Tüm ürünlerinde en taze günlük çiftlik sütü ve en kaliteli malzemeler kullanan Özsüt, kış menüsünde mevsime özel yepyeni tatlara imza atıyor.  Özsüt’ün yenilikleri arasında bademli kek ve balkabaklı beyaz çikolatalı musla hazırlanan Balkabaklı Pasta, karamelli enfes tadıyla Caramelinn, yoğun bitter çikolatasıyla Chocolate Gianduja Cheesecake, bitter çikolatalı ganaj ve taze böğürtleni buluşturan Böğürtlenli Tart ve akışkan çikolatalı muhteşem lezzet; Lava Cake yer alıyor. Daha ilk çatalda büyüleyecek bu yeni lezzetlere ise Kestaneli Mug, Karamelize Bisküvili Pasta, Sufle Tart ve Yaban mersinli Tart gibi kışa çok yakışan tarifler eşlik etmeye devam ediyor. 

Sürpriz tatları keşfetmeye hazır olun

Kış menüsüyle birlikte Özsüt’ün alametifarikası olan tatlılara da yepyeni çeşitler de ilave ediliyor. Lezzetleriyle olduğu kadar sunumlarıyla da gözleri doyuran tatlılar, ince detaylarla hazırlanarak menüdeki yerini alıyor. Kış Menüsünde, yeni lezzetler keşfetmeyi seven gençleri bir de sürpriz bekliyor. Bardak şeklindeki pratik formu, renkli görünümü ve al götür konseptiyle hem mağazada hem de dilenilen her yerde tüketebilecek yepyeni tatlılar hazırlayan Özsüt, mutluluğu her kaşıkta ikiye katlayacak. Sadece Özsüt’lerde bulunabilecek bu yepyeni lezzetler, karamelli, fıstıklı, orman meyveli ve karamelize bisküvili çeşitleriyle, keyifli buluşmalara tat katarken özellikle gençlerin favori lezzeti olmaya aday. 

 

 

 

 

Balkabaklı, tarçınlı ve karamelli kahveler…

Sıcacık mutluluklara ev sahipliği yapan Özsüt, tadıyla ve kokusuyla cezbeden kahvelerine bu kış yenilerini ekliyor. Gingerbread Latte, Pumpkin Cappuccino, Karamelize Bisküvili Latte, Caramel Shine Latte gibi mevsime özel ürünlerle hazırlanan ve daha da tatlandırılan kahveler her yudumda mutlu ederken, Özsüt’ün vazgeçilmezleri arasında yer alan sıcak çikolata bu kış beyaz çikolata lezzetiyle kalpleri kazanıyor.  Aslına uygun olarak orkide yumrularından elde edilen Özsüt Salebi ise bu kış yine içleri ısıtmaya devam ediyor.

 

1938 yılından bu yana hiçbir ürününde koruyucu katkı maddesi kullanmayan Özsüt, mevsim ne olursa olsun misafirlerini aynı doğallık ve özen ile ağırlamaya devam ediyor.