Kaldi Knows Coffee Co., Etiyopya'nın nitelikli kahve çeşitlerini kahve severlerle buluşturuyor

Kaldi Knows Coffee Co., Etiyopya'nın en kaliteli kahve çekirdeklerini piyasaya sunuyor. Türk kahve severlerin damak zevkine hitap etmek üzere ana vatanı Afrika’dan doğrudan ithal edilen premium kahve çekirdekleri, çeşitli online platformlar üzerinden satın alınabilecek.

Kahvenin doğum yeri olarak adlandırılan ve her bölgesinde kahve yetiştirilen Etiyopya, farklı aromatik tatlar sunan, kokusu ve lezzetiyle dünyanın en çok tercih edilen kahvesini üretmektedir. Günümüzün vazgeçilmez içeceği olan kahvenin dünya çapında bir kültür haline gelmesine katkıda bulunan Kaldi Knows Coffee Co., Türkiye’deki kahve pazarına taze, kaliteli ve sürdürülebilir ürünler getirerek kahve tutkunlarına yeni alternatif lezzetler sunmayı hedefliyor.

Ürün gamındaki en kaliteli Etiyopya çekirdeklerini doğrudan “Bahçeden – Kapınıza” getiren Kaldi Knows Coffee Co., yenilikçi ve geleneksel uygulamalarla Hedonia, Ethios, Concordia, Valance ve Doctrina ürünlerini kahve severlerle buluşturarak Türkiye’de kaliteli kahvenin önemli bir temsilcisi olmayı amaçlıyor. Kaldi Knows Coffee Co., doğa dostu ve sürdürülebilir tarım yöntemlerinin geliştirilmesi için Etiyopya bölge halkıyla sürekli olarak Ar-Ge ve sosyal etki projeleri yürütmektedir. 

Kahve tutkunları, kaliteli kahve çeşitlerine online satış noktalarından ulaşabilecek

Kahve tutkunları, Kaldi Knows’un lezzetli kahvelerine www.kaldiknows.com internet adresinden ve online satış noktaları olan Trendyol, Hepsi burada, Hipicon ve Yemek sepeti üzerinden ulaşılabilirsiniz. Ayrıca vereceğiniz online siparişlerde açılışa özel indirimlerden de faydalanabilirsiniz.