İzmir’e yeni bir soluk getiren mekân: Buddha-La

İzmir’in sosyal hayatına yeni bir soluk getiren Buddha-La geçtiğimiz ay kapılarını misafirlerine açtı. Four Points by Sheraton İzmir’in teras katında yer alan mekân, kendine özgü konsepti, eşsiz şehir manzarası, keyifli müzikleri ve gurme lezzetleriyle kısa sürede İzmir’in yeni trend mekânı olmuş durumda. Şehir merkezinde kaliteli ve keyifli mekân arayışında olanlar için harika bir alternatif olan Buddha-La, hem öğle arası sakin bir kahve molası hem de iş çıkışı dostlarla keyifli bir akşam yemeği için eşsiz bir seçim…

Four Points by Sheraton İzmir, yepyeni bir mekânın heyecanını yaşıyor.  Bayraklı bölgesinde Mistral Tower Projesi içerisinde yer alan otelin teras katında hizmete açılan Buddha-La, İzmir’in sosyal hayatına yeni bir soluk getiriyor.  Şehrin merkezinde kaliteli mekân arayışında olanların yeni çekim merkezi olan Buddha-La, modern ve kendine özgü bir konsepte sahip.  Geniş ve ferah tasarımıyla İzmir’de teras kültürüne yepyeni bir boyut kazandıran mekân, hem öğle arası sakin bir kahve molası hem de iş çıkışı dostlarla keyifli bir akşam için eşsiz bir ortam sunuyor. 

Günün her saatinde keyifli vakit geçirmek için tasarlanmış olan mekân, özellikle öğle ve akşam yemekleri için tercih ediliyor. Ege’nin taptaze malzemeleriyle hazırlanan birbirinden enfes lezzetlerden oluşan menüsünde, salatalar, makarnalar, pizzalar ve hamburgerlerin yanı sıra zengin atıştırmalık tabakları ve imza kokteyller dikkat çekiyor. İçerisinde bulunan barda alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri sunulan mekânda, isteyen misafirler için otelin alakart menüsüyle de hizmet verilebiliyor.