Empero yeni yaşını bayileriyle kutladı

Endüstriyel mutfak sektörünün yenilikçi lider şirketlerinden Empero Group, sektörün öncü isimlerinin ve bayilerin katıldığı organizasyonla, yeni ürün gruplarının tanıtımını ve 41. yıl kutlamalarını gerçekleştirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen ve 2024 yılında elde edilen başarıların kutlandığı gecede, yeni ürün gruplarının yanında 2025 hedefleri ve yeni yatırımlardan bahsedildi. 

Bayi toplantısının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Topuz, Konya’da başlattıkları 20 bin metrekarelik yeni fabrika yatırımının bittiğini, şimdi de 100 bin metrekarelik bir yer aldıklarını duyurdu. 

Toplamda 2 milyar liraya yakın bir yatırımla tüm imalatı bu alanda toplayacaklarını sözlerine ekleyen Topuz, kapasiteyi ve istihdamı iki katına çıkaracaklarını vurgulayarak çalışan sayısının 1.300’lere yükseleceğini belirtti. 

Nostalji yapılan gecede Empero’nun sektördeki ilklerinden de bahsedildi. Bağları kuvvetli, çok büyük bir aile olduklarını bugün bir kez daha gösterdiklerini belirten Topuz, “Bu büyüklük bizim üretim kapasitemizde olduğu kadar, sizlerin bize verdiği güç ile kazandığımız bir büyüklüktür.” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Açılış konuşması sonrası davetliler arasında yer alan Türkiye İhracatçılar Birliği Başkan Vekili ve İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçılar Birliği Başkanı Çetin Tecdelioğlu, birliğin çalışmaları hakkında konuşmasını gerçekleştirdi. 

“GÜÇLÜ FABRİKA GÜÇLÜ BAYİ” mottosuyla geleneksel hale gelen Empero bayi toplantısının sonunda en başarılı bayilere hediyeleri takdim edildi.