Divan Kuruçeşme’de Crystal Sunday Brunch’ları başladı

Boğaz’ın büyüleyici mavisinin hemen kıyısında, tarihi dokusu ve ihtişamlı mimarisiyle göz dolduran Divan Kuruçeşme, Yapı Kredi Crystal iş birliğiyle hayata geçirdiği açık büfe Crystal Sunday Brunch’larıyla pazar günlerine tat ve keyif katacak. 

İstanbul’un en etkileyici noktalarından Kuruçeşme’de konumlanan ve özenli bir restorasyon sürecinin ardından, tarihi bir yapıda yeniden hayat bulan Divan Kuruçeşme’nin, Yapı Kredi Crystal iş birliğiyle hayata geçirdiği Crystal Sunday Brunch’ları başladı. 

Her pazar 11.30 – 15.00 saatleri arasında ailesiyle ve sevdikleriyle keyifli zaman geçirmek isteyen misafirlerini Crystal Sunday Brunch’ta ağırlayacak olan Divan Kuruçeşme, bir klasik haline gelen zengin açık büfe brunch’ıyla lezzet ve keyif dolu bir deneyim vadediyor. 

Tecrübeli Divan şeflerinin özenle hazırladığı brunch menüsünde; yerli ve ithal ürünleri içeren zengin peynir ve şarküteri çeşitleri, tadına doyulmayan ekmek, pizza ve hamur işleri, deniz mahsülleri, sushi, sashimi ve maki roll’ları içeren Uzak Doğu lezzetleri, döner ve barbekü köşesi, soğuk ve sıcak lezzetlerin yanı sıra farklı beslenme alışkanlığına sahip misafirler için gluten içermeyen, şeker ilavesiz tatlı ve tuzlu ürünler de yer alıyor. 

0-6 yaş grubu çocukların ücretsiz, 6-12 yaş grubu çocukların ise %50 indirimle katılabileceği pazar brunch’larında, Taş Kağıt Makas Atölyesi eğitimcileri tarafından miniklerin eğlenirken öğrenecekleri atölye çalışmaları da gerçekleştirilecek. 

Sahiplerine yurt içindeki anlaşmalı otel ve restoranlarda indirim imkânlarının yanı sıra seyahat, concierge gibi özel ek hizmetlerle dolu ayrıcalıklı bir dünya sunan Yapı Kredi Crystal iş birliğiyle hayata geçen Crystal Sunday Brunch’larından, Crystal kart sahipleri kendilerine özel olarak sağlanan %20 indirim ayrıcalığından da yararlanabiliyor.