Divan İstanbul’da 'pazar brunch’ları başlıyor

Şehrin tam kalbindeki konumuyla misafirlerine eşsiz ve ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşatan Divan İstanbul, 22 Eylül itibarıyla her Pazar günü Divan Restoran’da açık büfe brunch sunuyor. Hünerli şefler tarafından hazırlanan brunch menüsü hem geleneksel lezzetleri hem de Divan’ın modern dokunuşlarını içeriyor.

Şehrin tam merkezindeki konumu, modern ve şık ambiyansı ile Divan İstanbul, 22 Eylül itibarıyla pazar günlerinize brunch menüsüyle lezzet katıyor. Zengin menüsüyle damaklarda iz bırakan özel lezzetler sunan Divan İstanbul, dinlendirici konsepti ile de misafirlerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Pazar gününü doyasıya yaşamak isteyenlerin uğrak noktası olan Divan İstanbul, misafirlerini 11.00-15.00 saatleri arasında sürecek brunch’ıyla keyif dolu bir deneyime davet ediyor. Tecrübeli Divan şefleri tarafından özenle hazırlanan lezzetli brunch menüsünde peynir ve zeytin çeşitlerinden şarküteri köşesine, reçel ve marmelatlardan taze sıkılmış sebze ve meyve suyu köşesine, salatalardan meze ve zeytinyağlılara, balık köşesi ve sushi büfesinden, döner ve BBQ ızgara etlere, tatlılardan dondurma çeşitlerine uzanan geniş bir lezzet yelpazesi sunuluyor. Misafirlerin hoş geldiniz içkisi ile karşılanacağı brunch esnasında gerçekleşecek canlı müzik performansı ise pazar gününü keyfe dönüştürüyor.