Chakra’dan yaşam alanlarınıza huzur ve enerji getiren özel koku koleksiyonu

Doğal ve dengeli esanslarla formüle edilen Chakra’nın koku koleksiyonu; duygularımızı harekete geçiren ve yaşam alanlarında ferahlık ve tazelik hissi uyandıran ürünlerden oluşuyor.

Rafine stiliyle öne çıkan Chakra’nın koku koleksiyonunun her bir notası, hayatın kendisinden ilham alınarak özenle tasarlandı. Hayvanlar üzerinde test edilmeyen, paraben içermeyen ve titiz test süreçlerinden geçen koleksiyon, insan sağlığına duyarlı ve doğaya dost Chakra tasarım anlayışını yansıtıyor.

Koku Koleksiyonu Zamansız Bir Sadelik Sunuyor

Doğanın derin ve büyüleyici aromasını harmanlayarak, her anınızı eşsiz bir duyusal yolculuğa dönüştüren Chakra’nın koku koleksiyonu, yaşam kalitesini arttıran ve özgün stille birleştiren yaratıcı ürünler sunuyor. 

Premium kalitesiyle duyularınızı şımartan kokular, en kaliteli ve doğal içeriklerden oluşuyor.

Koleksiyondaki ‘Soft Linen’, ‘Powder Pleasure’, ‘Clean Cotton’, ‘Naturel Flowers’, ‘Ocean Brezee’, ‘Oriental Amber’ kokularının eşsiz notaları, zarif ve özgün ambalajlarıyla Chakra mağazalarında ve chakra.com.tr'de keşfedilmeyi bekliyor.

Chakra Çubuklu Oda Kokuları 

Yoğun ve seçkin esanslarıyla yaşam alanlarında anında tazelik ve gün boyu kalıcılık sağlayan çubuklu oda kokuları, dekoratif tasarımlarıyla ortama estetik bir dokunuş katıyor. Kullanımı oldukça kolay olan ürünler, etkili bir şekilde kokuyu yayarak, yaşam alanlarında hoş bir atmosfer oluşturuyor. 

Chakra Sprey Oda Kokuları

Sprey oda kokularında istediğiniz kokuyu odanıza yaymak için günde bir ya da iki kez kullanmanız yeterli. Her uygulamada ferah bir atmosferin içinde kendinizi daha da tazelenmiş hissedeceksiniz.

Chakra Çamaşır Kokuları 

Çamaşır rutinlerinize kişisel bir dokunuş katmak ve istediğiniz kokuyu üzerinizde taşımak için Chakra çamaşır kokuları size özel notalar sunuyor. Kıyafetlerden ev tekstiline kadar geniş bir yelpazede ferah bir koku yayan ürünler, genellikle yıkama ve kurutmadan sonra kullanılıyor. 

Chakra Araba Kokuları

Sürüş deneyimlerinizi zenginleştirmek için özel olarak tasarlanmış Chakra araba kokuları, yalnızca arabanızda hoş bir koku bırakmakla kalmıyor, aynı zamanda ruh halinizi de iyileştiriyor. Minimalist görüntüsüyle, araç içindeki dekorasyonunuza uyum sağlarken, zarif bir estetik de sunuyor.